Beloning

  • Wie graag een nieuwe hond wilt, start met na te denken over de keuze van de hond: welk ras past bij mij, welk karakter zoek ik in mijn hond, …

Wij als dierenartsen zetten je vanaf het begin alvast graag goed op weg!

Onder de rubriek ‘Welke hond past bij mij?’ vind je daarom een vragenlijst die je kan helpen om een goede keuze te maken.

Wij raden aan om de vragenlijst samen met je huisgenoten in te vullen en ermee langs te gaan bij je dierenarts. Hij of zij kent veel verschillende honden vanuit de dagelijkse praktijk en kan zeker extra raad geven bij het kiesproces (welk ras, keuze voor een pup of toch eerder een volwassen hond, eventueel te verwachten opvoedingsuitdagingen, …).

Doe je dat? Dan verdien je al meteen de eerste helft van je beloning!

  • Eens je keuze gemaakt, volgt de zoektocht naar een goede en betrouwbare fokker.

Ook daarin staan we je graag bij. Ook onder de rubriek ‘checklist fokkers’ vind je een lijst met controlevragen die je kunt meenemen tijdens je bezoek aan mogelijke fokkers.

Kun je op alle vragen een ‘groen’ antwoord geven? Dan ben je bij een goede en betrouwbare fokker terechtgekomen, en kijken we ernaar uit om je samen met de nieuwe hond te ontmoeten in de praktijk.

Blijven vele vragen daarentegen onbeantwoord of krijgen de antwoorden een ‘rode kleur’? Dan zoek je, of zoeken we samen, best verder en gaan we ook graag mee met jou naar een andere fokker.

In beide gevallen belonen we je verantwoorde manier van aanschaffen van een nieuwe hond graag met het tweede deel van de beloning!